Renegade Public Forums
C&C: Renegade --> Dying since 2003™, resurrected in 2024!
Home » Tiberian Technologies / Blackhand Studios » Tiberian Technologies Forum » Windows 10
Windows 10 [message #490929] Thu, 30 July 2015 06:27 Go to next message
Generalcamo is currently offline  Generalcamo
Messages: 522
Registered: October 2010
Karma: 0
Colonel
Can anyone check if C&C Renegade with the latest scripts works with Windows 10?
Re: Windows 10 [message #490935 is a reply to message #490929] Thu, 30 July 2015 14:14 Go to previous messageGo to next message
dblaney1 is currently offline  dblaney1
Messages: 358
Registered: March 2014
Location: United States
Karma: 0
Commander
Yes it works exactly as it did in 8.1 and 7.
Re: Windows 10 [message #490938 is a reply to message #490935] Thu, 30 July 2015 18:32 Go to previous messageGo to next message
Nurple is currently offline  Nurple
Messages: 128
Registered: February 2007
Karma: 0
Recruit
im using windows 10 and renegade plays fine i just have no sound at all
Re: Windows 10 [message #490940 is a reply to message #490938] Fri, 31 July 2015 08:28 Go to previous messageGo to next message
Jerad2142 is currently offline  Jerad2142
Messages: 3805
Registered: July 2006
Location: USA
Karma: 6
General (3 Stars)
Nurple wrote on Thu, 30 July 2015 19:32

im using windows 10 and renegade plays fine i just have no sound at all

Did windows fail to install sound drivers? You might have to go into the config.exe and reselect your sound driver.


Re: Windows 10 [message #490950 is a reply to message #490929] Fri, 31 July 2015 16:06 Go to previous messageGo to next message
Nurple is currently offline  Nurple
Messages: 128
Registered: February 2007
Karma: 0
Recruit
i just went into device manager and updated the driver and it didnt do anything

[Updated on: Fri, 31 July 2015 18:59]

Report message to a moderator

Re: Windows 10 [message #490951 is a reply to message #490929] Fri, 31 July 2015 19:00 Go to previous message
Nurple is currently offline  Nurple
Messages: 128
Registered: February 2007
Karma: 0
Recruit
i put the system disk in and installed the driver from there works fine now
Previous Topic: MP Practice bug
Next Topic: Hon bug
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 13 22:02:20 MST 2024

Total time taken to generate the page: 0.00625 seconds