Renegade Public Forums
C&C: Renegade --> Dying since 2003™, resurrected in 2024!
Home » Tiberian Technologies / Blackhand Studios » Tiberian Technologies Forum » glitch I noticed
glitch I noticed [message #468778] Fri, 08 June 2012 23:41 Go to next message
C4Smoke is currently offline  C4Smoke
Messages: 233
Registered: October 2011
Karma: 0
Recruit
so I am a hotwire / tech and I am putting timed c4 on mct anyway... I put one down and it shows up on my screen that it is placed but on my weapon bar it still shows 1/1 then I place second one it show 0/1 then it reloads to 1/0 I press it again and it just goes to 0/0 but it doesn't get thrown down anymore. This doesn't happen with proxy or remotes just timed.
Re: glitch I noticed [message #468781 is a reply to message #468778] Sat, 09 June 2012 02:45 Go to previous messageGo to next message
Jamie or NuneGa is currently offline  Jamie or NuneGa
Messages: 954
Registered: June 2007
Karma: 0
Colonel
Happens when you switch weapon too fast after throwing a c4, which naturally with timed c4 and remotes you will.

It happens with remote c4 as well.

First few times it happened I thought I screwed up and ran back in to throw the last c4...


http://img504.imageshack.us/img504/8789/avilj4.jpg

Jamie is a guys name in Europe...
Re: glitch I noticed [message #468980 is a reply to message #468781] Sun, 10 June 2012 15:11 Go to previous message
C4Smoke is currently offline  C4Smoke
Messages: 233
Registered: October 2011
Karma: 0
Recruit
Jamie or NuneGa wrote on Sat, 09 June 2012 02:45

Happens when you switch weapon too fast after throwing a c4, which naturally with timed c4 and remotes you will.

It happens with remote c4 as well.

First few times it happened I thought I screwed up and ran back in to throw the last c4...



your right and it happens with proxy also
Previous Topic: [BUG] Westwood fucked up ;p
Next Topic: Startup Crash
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jul 13 19:16:34 MST 2024

Total time taken to generate the page: 0.00534 seconds